MENU
 
31
/March
14:17

GUIDE FOR SPRING 14: SUNNIES

Inspiration

sunsunGET THE SUNNIES: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE

Hej babes! NU ska vi frossa i solglasögon tänkte jag. Något som jag generellt tycker att fler borde våga ta ut svängarna lite med vad gäller både modell och färg. Själv vill jag se till att ha tre sorter i min vårgarderob: ett svart par som bas (nr 10 i cat-eye finns i min ägo och jag tokälskar dem), ett par med färgat glas där Le Specs nr 5 är ett nära klick bort samt ett par med mönster – där tortoise mönster med lite leokänsla känns allra mest lockande. Och som sagt, när det kommer till solglasögon, våga möta våren med ett speciellt par! En i övrigt väldigt enkel och clean outfit får sig lätt ett rejält lyft bara genom att addera ett par kattiga brillor eller ett färgat glas.

Vill även passa på att tipsa er om att du hos Nelly.com får 25% rabatt om du handlar för över 1000:- och 15% rabatt vid köp över 500:-, gäller endast i 24h (fram till kl 11.00 1/4)!

Translation: Time to talk about those sunnies! Something that I overall think that more people should dare to experiment more with when it comes to both model and color. This season I want to make sure to have three different varieties in my spring wardrobe: a black pair as a base (I already own nr 10 with a cat-eye and I totally love them), a pair with colored glass where nr 5 from Le Specs is a small click away for me and at last a pair with pattern – where tortoise pattern with a kinda leo touch feels most appealing. And as said, when speaking about sunnies, dare to meet spring with a more unique pair! A simple and clean outfit gets a complete new look just by adding some cat-eye sunnies or a colored glass. And best of all? At Nelly.com you get 25% discount on orders over 1000 SEK and 15% discount on orders over 500 SEK to all countries, only this 24 hours (ending tomorrow morning at 11 o’ clock)!!

12 Responses to “GUIDE FOR SPRING 14: SUNNIES”

 1. Hedvig on

  Alltså Lisa måste bara säga att jag älskar din blogg! Älskar din stil och att du blandar inlägg och har både mode och inredning som grund! Önskar mer tips och inseperation (inredning)från dig och hoppas på fler visningar ifrån din lägenhet, kanske sovrummet? 🙂 ha det fint !

  Reply
  • Lisa Olsson on

   Åh tack fina, blir så glad!! Absolut, ska bjuda er på massor av mer inredning och inblickar framöver 😀 Kramar!

   Reply
 2. Filippa Mossberg on

  Heeej!
  Älskar din klädstil verkligen, jätte snygg! Jag undrar om du skulle vilja visa tips på fest kläder till vanliga enkla kjolar och vad du tycker är fint på fest osv. Lite fest outfits helt enkelt! 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)