MENU
 
25
/April
14:20

NEW BABIES

My wardrobe

isabelmarant2isabelmarant1New shoes, Isabel Marant

Oj OJ, vad jag tycker om dessa skor. Den här modellen på sneakers i wedge modell är en storfavorit hos mig sedan länge och Isabel Marant’s talar ju för sig själva. När dessutom mocka och skinn kombineras tillsammans så vet ni nog vid det här laget att jag nästan tycker det blir lite för bra.;) Lär synas här en del här framöver! Är det förresten några av er som snart ska ta studenten och fortfarande jagar efter något att ha på er? Tänkte om intresse finns för ett sådant inlägg med tips?

Translation: Oh, how I love these shoes. This wedge model on sneakers has been a big favorite of mine for a long time now, and Isabel Marant’s kinda speak for themselves. And of course, when suede and leather is combined together it almost becomes too good to handle.;) You’ll probably see a lot of these babies here ahead!

31 Responses to “NEW BABIES”

  1. Jenny on

    Jag skulle jättegärna vilja ha tips på korta balklänningar, ska ha bal nu i 9an men hittar ingen som faller mig i smaken! Skulle uppskatta det sjukt mycket om du ville komma med några tips! Och jättegärna VITA eller någon annan färg som du tycker passar rött, färgat hår! 😀

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)