MENU
 
26
/April
21:19

WATERCOLOR

Style

zndo5zndo2 zndo3 zndo4Pants, Filippa K (find them here). Shoes, Zalando (find them here). T-shirt, American Vintage (find it here).

Känns nästan som att bära en målning på benen när man har på sig de här byxorna. Gillart! Kommer bli fina längre fram i sommar matchat med helvitt också. Helt magiskt väder idag!! Hoppas att det håller i sig nu. I morgon blir det som sagt plåtning hela dagen för min del där jag ska försöka passa på att ta lite behind the scenes. Och bilder från mitt event tillsammans med H&M i fredags är på g också! Hoppas att ni får en grym kväll nu. Puss!

Translation: Almost feels like you’re wearing a painting on your legs when putting these pants on. Love it! Will be nice to combine with all white in summer as well. Wish you all a lovely evening! Love

23 Responses to “WATERCOLOR”

  1. Lisa14 on

    Hej Lisa! Jag har en fråga. Vart redigerar du dina kollage? De är så otroligt fina! Sen förstår jag inte hur du får dem så. Jag menar beskär du varje enskild bild osv.? Sen undrar jag också vad för lamera du använder för att få så fina skarpa bilder? Använder du bara “proffskamera”? Känns som all bloggare är rediga fotografer;) tack för svar! Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)