MENU
 
27
/April
21:02

TODAY’S SHOOT

Modelling

P4270821ma1 P4270830ma2 P4270839ma3Avslutar denna bloggvecka med en smygtitt från dagens plåtning som innebar att agera sminkmodell för min del. Mer om det snart! Och hur cool var inte soffan som stod i studion?! Hörs mer i morgon, helt slut i huvudet nu efter en lång dag. G’night babes 

Translation: Ending this blog week with a sneak peek from today’s shoot where I was modeling for makeup. More about that soon! And how cool isn’t that sofa from the studio?! Talk to you more tomorrow, g’night babes 

18 Responses to “TODAY’S SHOOT”

  1. Sara on

    Hej Lisa!

    Skulle du kunna tipsa lite om hur man klär sig för en intervju? Kanske sätta ihop en eller flera outfit som man kan ha om man blivit kallad på intervju för en klädbutik.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)