MENU
 
16
/May
14:00

SMOKEY EYE SHOOT

Beauty,Modelling
makiash111

 

Photo by Macs Moser, make up by Ellinor Rosander. Find their work here

Här har ni lite av resultatet från sminkplåtningen jag gjorde för några veckor sedan – för att fronta MAKIASH produkter! Sotade ögon är ju sedan länge min solklara favorit i sminkväg, surprise surprise hehe. Glöm inte att skapa er egen profil HÄR om ni är sugna på att alltid få 20% rabatt på alla MAKIASH produkter. Ni vet ju redan att jag är ett fan av deras mascara, nagellack och BB cream t.ex.! Nu är jag förresten på plats i Rom och jag försöker vara så aktiv med kameran som möjligt, så berättar jag mer om vad jag gör här i nästa inlägg. Puss!

Translation: Here’s some of the result from the make-up shoot I did a few weeks ago – only using MAKIASH products! Smokey eyes is as you already may know my big favorite when it comes to make-up. And don’t forget to create your own profile HERE in one simple step if you want to get 20% discount on all MAKIASH products. I’ve told you before that I’m a big fan of their mascara, nail polishes and BB cream for example! Btw, now I’ve arrived in Rome, and I’m trying to be as diligent with my camera as possible to tell you more about what I’m doing here in the next post. Love!

11 Responses to “SMOKEY EYE SHOOT”

Leave a Reply

  • (will not be published)