MENU
 
25
/May
15:00

IT’S HERE!

Spins,Uncategorised

Interaktiva stillbilder: Michael SosinskiPants & jacket, Zara. Shoes, Acne. Top, Nelly.Hörni! Äntligen har appen Spin My Planet lanserats på riktigt och den finns nu tillgänglig i App-store för alla iOS (direktlänk här) & Androids (direktlänk här)! Med appen kan man alltså skapa sina egna Spins med mobilkameran likt de jag visar här i bloggen i outfitformat, att dela med vänner, få följare samt följa andras Spin My Planet-profiler. Om ni vill se/veta mer om hur appen fungerar, missa inte att kolla in videon här. Nästa stora grej!Translation: Hey you! The app Spin My Planet is finally out and is now available on App-store for all iOS (direct link here) & Androids (direct link here)! The app gives you the chance to create your own Spins with you mobile phone like the ones I share with you here on my blog as outfits posts. Share with friends, get your own followers and follow other Spin My Planet profiles. If you’d like to see/know more about how the app works, don’t miss out the video here. The next big thing!

11 Responses to “IT’S HERE!”

Leave a Reply

  • (will not be published)