MENU
 
30
/May
11:41

CROP TOP

Style

5F4A4833 5F4A4778-tv5F4A47775F4A4870 5F4A4789-tvTop & shoes, River Island. Pants, ASOS.

Photos by Rami Hanna

Något jag rågillar för tillfället och som jag kommer satsa mycket på i sommar är att bära set av olika slag. Kostymset är väl ingen nyhet för er att jag älskar vid det här laget (?), och såkallade crop tops kombinerade med en högmidjad nederdel ligger numera hack i häl. Kommer fler inlägg med tips på andra sätt att bära det! Nu ska jag ta itu med en hög jobbmail innan det blir lunch i solen. Längesen det kändes så skönt med fredag!

Translation: Something I really like at the moment and that I’ll wear a lot this summer is wearing different kinds of sets. That I love suit-sets is probably no longer news at this point (?), and crop tops combined with a high-waisted bottom is nowadays not far behind. I’ll give you some more posts with tips on how to wear it! Now I’m gonna get some mail job done before a lunch in the sun. Happy friday!

SHOP THE LOOK

(same top & lipstick, the pants and shoes are sold out so found these look-a-likes):

wrapcroptophighwaistnlyleoleoleoleodare

40 Responses to “CROP TOP”

 1. Fabienne on

  FML you are perfect Lisa…no wonder that you love this look. with such a trained belly and that slim waist i would wear crop tops 24/7 🙂
  how often do you work out?

  Reply
  • Lisa Olsson on

   Haha, thank you sweety! I’ve been pretty bad at my work out the last two weeks but normally I work out at least three times a week 🙂

   Reply
  • Lisa Olsson on

   Önskar att jag kunde ge dig ett bra svar men sanningen är att mina smycken är allt annat än organiserade hemma hos mig för tillfället, haha…dock har jag tidigare använt mig av såkallade smyckeshängare 🙂 Finns massor att hitta om man söker på nätet, sen tror jag att butiker som Åhléns har haft några. Fint att ha framme dessutom! Kram

   Reply
 2. Linn on

  Tycker du är så himla lik Christina Applegate, fast du är yngre och ännu snyggare än henne 🙂 Älskar din blogg förövrigt. <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)