MENU
 
26
/July
15:47

SHOE LOVIN’

My wardrobe

tigershoe2tigershoe1Shoes, Tiger of Sweden/Nelly

Minns ni dessa godbitar från det här inlägget? Jag lyckades få tag på ett par tillslut i min storlek! På rea och allt. Och de visade sig visst vara ännu snyggare och bekvämare i verkligheten än jag trodde. Har redan hunnit inviga dem lite och så även ikväll när det vankas födelsedagsfirande för Felicia. Hoppas att ni mår bra i värmen (#svett)! Puss

__

Translation: Remember these babies from this blog post? I finally got a pair on sale in my size! And they turned out to be even more good-looking and comfortable irl than I first thought. I’ve already worn them once, and they’ll be perfect for tonight when I’m off to celebrate my friend Felicia. Hope u all are enjoying the summer! Love

3 Responses to “SHOE LOVIN’”

Leave a Reply

  • (will not be published)