MENU
 
28
/July
18:24

JULY

Modelling

lisa_utanlogga

Photo: Hanna Björkstedt

Hej hjärtan! Jag la märke till häromdagen att mitt Bloglovin-flöde slutat fungera så långt tillbaka som sedan 19 juli vilket inneburit att inte några av mina inlägg sedan dess dykt upp där – men nu är problemet äntligen löst! Om ni inte redan prenumererar på min blogg via Bloglovin så kan ni göra det HÄR. Snart är ni uppe i 50 000 där – sjukt kul! ♡ Här har ni ett första smakprov av resultatet från min plåtning tillsammans med Hanna i fredags. Fräknar och sand får bli nyckelorden. U like?

__

Translation: Babes! I noticed the other day that there was a problem with my Bloglovin profile but finally everything seems to be working fine again! If you’re not already following my blog through Bloglovin, you can do it HERE. Soon you’re up in 50 000 followers there – crazy! ♡ And here’s a photo from my shoot together with Hanna last Friday. Could say that freckles and sand are the key words. U like?

44 Responses to “JULY”

 1. Saule on

  Hey Lisa, I have been reading your blog for a long time, but I have never commented it so far, so now it’s time for that. This picture is everything. You look fab! If I were you I would print it in a big format and put on my wall haha 🙂 Anyway, just wanted to say that you are really inspiring person and the most important thing is that you care about your readers, love how you usually write them back, how you want to hear what do we think about something and so on.
  You go girl!
  S.Xx

  Reply
  • Lisa Olsson on

   Mina ögonbryn är naturligt mörka och “fylliga” så jag noppar bara till dem och fyller i lite med en brun skugga ut i ändarna (: Tack! <3

   Reply
 2. Anna on

  Sjukt fin, vilka ögon! Kan inte du berätta eller lägga upp en tutorial på hur ditt smink är, framförallt ögonsminket sjukt snyggt

  Reply
  • Lisa Olsson on

   Tack Anna!! Ett av mina projekt nu i augusti/början på hösten är att ordna ordentliga sminkvideos till er så det är på g 🙂

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)