MENU
 
30
/July
19:33

TEAM UP

General,Photos
5F4A1557-850pxbyline Gruppteam-850px

1st photo: Rami Hanna

Tänkte att jag kunde visa er min nya pressbild! Toppen införskaffade jag rätt nyligen i Köpenhamn och finns att hitta HÄR om någon är sugen. Gillar att den är ribbad, inte setts till lika mycket! Shortsen är ett par gamla Levi’s. Och så har vi klart gruppbilden (aka pop-gruppsbilden haha) tillsammans med mina underbara kollegor!

__

Translation: Thought that I could show you my new press photo! I bought the top recently in Copenhagen and if some of you are interest you can find it HERE. I really like this rib one! And then of course we had to get the group photo (aka pop-group photo haha), together with my amazing colleagues!

 

21 Responses to “TEAM UP”

  • Lisa Olsson on

   Haha ja det är jag, men har aldrig haft lila hår nej…det är alltså någon som har retuscherat min bild och den verkar sen ha lyckats spridas flitigt över Tumblr etc. Nu slipper jag i alla fall undra nyfiket hur jag hade sett ut med lila hår 😉

   Reply
  • Lisa Olsson on

   Oh thank you, happy to hear that since I’ve been craving for longer hair lately.. 😉 But you’re right, this is a good length! xx

   Reply
 1. Valentina on

  Jobbigt snygg på båda bilderna känner jag…
  Jag undrar vart du har köpt den vita T-shirten? Sjukt enkel och snygg! Kram!

  Reply
 2. Julia on

  Jag har skrivit tidigare och jag skriver igen. Du är en stooooor förebild 🙂 du verkar så down to earth trots dina framgångar och allt… och ditt sätt (åtm som du ger bilden på bloggen) verkar så chill och bra 🙂 du verkar ha ett bra liv och det gör mig glad! Låter kanske dumt men man blir på gott humör då man märker att du trivs med ditt jobb och är en av de (få) som verkligen följer sina drömmar! Något som alla borde göra.

  Kramar från Finland

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)