MENU
 
15
/August
22:02

BRONZE

Modelling
till_lisa_utan_logga

Photo: Hanna Björkstedt

En till från plåtningen för några veckor sen! Fräknarna har redan börjat försvinna tyvärr, #separationsångest…och på tal om plåtning så har större delen av dagen bestått av just lite annorlunda fotande till bloggen! Vi höll till uppe på ett hundra år gammalt loft med gamla stegar och bjälkar och jag längtar tills jag kan visa er lite av resultatet här! Nu ska jag kurera mig med te och en lång natts sömn. Talk soon!

__

Translation: One more from our photo shoot a couple of weeks ago! The freckles have already started to disapear unfortunately…and today I’ve spent most of the day shooting for the blog! We were up at an old loft with old ladders and beams and I can’t wait to show you some of the result! Now I’ll recover with tea and a long night’s sleep. Talk soon!

25 Responses to “BRONZE”

    • Lisa Olsson on

      De kommer från H&M, ett tag sen jag köpte dem nu dock! Kan ordna ett inlägg/kollage inom kort med smycken i samma stil (:

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)