MENU
 
23
/August
15:32

QUILTED LEATHER

Style
quiltedl quiltedl2 quilteddl3 quiltedl3

Top, Gina Tricot. Pants, HERE. Shoes, Isabel Marant. Jacket, Zara. Bag, Givenchy. 

HUR glad tror ni jag blev när jag hittade dessa byxor, som den trogna bärare av skinnbyxor jag är? Älskar den här quiltade varianten. Lördag och den ägnar jag åt träning samt åt att bara ta det lugnt innan jag ska iväg på en avskedsfest ikväll. Det slog mig förresten nyss att det var väldigt längesen jag hade en frågestund här i bloggen – är det något ni skulle vilja? So long hjärtan!

___________________

Translation: HOW happy do you think I got when I found these pants, as the true leather pants lover I am? Love this quilted version. Saturday today and I’m spending it with a workout and just relaxing before I’m off for tonight’s party. And I just realized that it’s been a very long time since I had a question/answer post here on the blog – is that something you’d like? So long! xx

53 Responses to “QUILTED LEATHER”

 1. Fabienne on

  wow i love the pants too 🙂 it is one of your looks from your video right??? i love the complete look and i love how light the material of the jacket is 🙂 what size did you get in the pants? i think i have to order it!? 🙂

  Reply
 2. Sara on

  Åh, vad snygg outfit! Blir sååå shoppingsugen då jag surfar in på din blogg!:) Frågestund låter som en bra idé tycker jag. Skulle vara kul att veta hur ofta, hårt och hur du tränar.

  Reply
 3. Sanam on

  vad heter din pojkvän?

  har du ngt djur?

  dyraste i garderoben? och isf hur mkt kostade den?

  vilka länder har du besökt?

  Reply
 4. Ida on

  hej! jag vill börja använda klackar, både till vardags och till fest. Problemet är att jag är nybörjare och har endast gått i låga klackar ett par gånger. Därför letar jag runt efter klackar som är mellan 4-6 cm höga med hittar inga, har du några tips?

  kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)