MENU
 
29
/August
15:24

PRINT MIX

Style
day2a day2d day2e

Pants, Customade. Blazer, Zara (HERE). Shoes, Senso (HERE). Watch, Marc by Marc Jacobs.

Kostym-set av olika slag kan ju vara bland det bästa jag vet i klädväg och för modeveckans andra dag fick blått och mönstermix bli ledorden! Redan fredag och jag startade dagen med morgonmöte tillsammans med Im Next och nu sitter jag kvar på kontoret i några timmar för att få undan lite jobb innan jag ska dra mig till flygplatsen och Malmö igen. Tar emot lite extra att lämna Stockholm den här gången! xx

P.S. Vinnaren i min tävling i samarbete med Spin My Planet och Nelly.com som vinner ett presentkort värt 1000:- att shoppa för på Nelly är utsedd – grattis till Maria! Grattis även till andra & tredjepris Linnea & Josefine! Jag kommer att kontakta er för mer info. Och glöm inte att ni hittar min Spin My Planet-profil på “Lisaplace” där!

___________________

Translation: Suits in different styles and models may be my favorite thing to wear (as you’ve noticed probably) and for day 2 during fashion week I went for blue and mixed prints! Started this Friday with a morning meeting together with Im Next and now I’m at the office to get some work done before I’m off to the airport again. Love!

22 Responses to “PRINT MIX”

Leave a Reply

  • (will not be published)