MENU
 
30
/August
11:51

LEO LOVIN’

My wardrobe
LisaOlsson_senso_shoes1 LisaOlsson_senso_shoes2

Shoes, Senso (HERE)

Vissa skor alltså. Lite för bra. Dessa godbitar hann anlända precis innan modeveckan och förtjänade klart att invigas redan då. Outfitbilder på det kommer inom kort! Lördag idag och jag har äntligen kunnat sova ut lite under morgonen men är långt ifrån ledig från jobb den här helgen. Ikväll däremot vankas det årets första kräftskiva med massa vänner, kameran hänger med!

_________________

Translation: Some shoes are just almost too good. Like these. They arrived just before fashion week so of course they deserved to be worn there. Will post some outfit pictures asap! Saturday today and I’ve finally been able to sleep a bit longer this morning, but now I’ve pretty much work to do. Tonight though I’m off for a crayfish party together with friends, bringing my camera with me!

26 Responses to “LEO LOVIN’”

Leave a Reply

  • (will not be published)