MENU
 
31
/August
21:01

360° ALL OVER

Style
LisaOlsson_allwhite10 LisaOlsson_allwhite2 LisaOlsson_allwhite12 LisaOlsson_allwhite3 LisaOlsson_allwhite11

Shorts, Zara. Shoes, Tiger of Sweden. Jacket, Weekday. Watch, Marc by Marc Jacobs.

Avrundar veckan med denna några veckor gamla outfit! Inatt ska jag se till att få ordentligt med sömn för att ha energi till allt jobb och förberedelser inför veckan. På onsdag åker jag till Göteborg, torsdag till Stockholm och på fredag bär det av till New York. Galna dagar men är så löjligt taggad!! G’night

______________

Translation: Ending this week with this outfit I wore a couple of weeks ago! Tonight I’ll go to bed early to get myself some energy for the upcoming week. I’m going to Gothenburg on Wednesday, Stockholm on Thursday and then off to New York on Friday. Crazy days ahead but I’ve never been this excited!! G’night

23 Responses to “360° ALL OVER”

Leave a Reply

  • (will not be published)