MENU
 
10
/November
20:55

NEW YORK FROM ABOVE

Travels
LisaOlsson_helicopternewyork1 LisaOlsson_helicopternewyork2 LisaOlsson_helicopternewyork3

Photos borrowed from Julian & Fanny

En tillbakablick till ett minnesvärt ögonblick tidigare i höst – helikopterturen över New York tillsammans med Im Next:arna. FÖR fett! Ja, ni ser ju mitt leende haha. Kan verkligen rekommendera det om man får chans och möjlighet! Idag har jag sprungit ärenden hela dagen fram tills nu, varvat med att tvätta allt jag äger i princip. I morgon åker jag till Stockholm och stannar där veckan ut! So long hjärtan

_______________________

Translation: A throwback to a memorable moment earlier this autumn – a helicopter ride over New York together with the Im Next team. Too cool! I mean, just look at my big smile haha. I can really recommend it if you get the chance and opportunity! Today I’ve been running around doing errands all day until now and tomorrow I’m off to Stockholm. Will stay there for the rest of the week! So long babes

16 Responses to “NEW YORK FROM ABOVE”

Leave a Reply

  • (will not be published)