MENU
 
19
/November
21:26

MOROCCO SURFCAMP

Travels
1 24 57

Blev tyvärr något krångel med min Bloglovin igår/imorse så var tvungen att posta om mitt inlägg här under…men nu så! Något jag ser SJUKT mycket fram emot är att vi är ett drömgäng som har bokat en resa till Marocko i december för att surfa! Jag har aldrig surfat innan men alltid velat testa så jag är grymt taggad! Vi åker med Lapoint som arrangerar surfresor lite överallt i världen och jag kommer köra level 1. Hoppas även på att kanske få se lite av Marrakech under vår vecka där då jag älskar deras arkitektur!

_________________________

Translation: Unfortunately there was some problems with my Bloglovin yesterday/this morning so I had to publish my post below a second time…but now it should be fixed! Something I’m REALLY excited about is that we’re a dream team that just booked a surf trip to Morocco in December! I’ve never tried surfing before but always wanted to try it! We’re going with Lapoint that organizes surf trips to several destinations around the world and I’ll go for level 1 now. Also hoping to maybe see a bit of Marrakech during our week there since I really love their architecture!

9 Responses to “MOROCCO SURFCAMP”

    • Lisa Olsson on

      Men vad härligt, kör!!! Kommer självklart blogga/instagramma massor därifrån, så kan du tagga inför det ännu mer 😉 Kram!

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)