MENU
 
25
/November
17:24

TEN

Shopping
onlinefaves1

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE

10 plagg som fastnat på min näthinna. Paljettbomben nr 6 är jag som nämnt redan glad ägare av och spetsbodyn är identisk med den jag burit tillsammans med ett par högmidjade kostymbyxor. Stövlarna vill jag klicka hem NU. Om ni passar på att shoppa på Nelly idag, tisdag så får ni 25% rabatt vid köp över 1500 SEK om ni använder min kod CHRISTMASLISA i kassan. Ha en skön kväll nu!

____________________________

Translation: 10 items that caught my attention. The sequin bomb on nr 6 is already mine and the lace body is identical with the one I’ve worn with a pair of high-waisted suit pants. I want to order home the high boots NOW. If you take the chance to shop at Nelly today, Tuesday you get 25% off on orders over 1500 SEK if you use my code CHRISTMASLISA in the checkout. Wish you all a great evening!

10 Responses to “TEN”

  1. Jennika on

    Superfina tips!

    Jag vore grymt glad om du ville tipsa om lite fina julklappar till honom/ pojkvännen. Har “kört fast” lite 🙂 du kanske har tips på någon snygg klocka?

    Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)