MENU
 
25
/December
22:13

IT SHOE

Campaigns,Shopping

LisaOlsson_highboots

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

Hej favoriter! Lovar att uppdatera er med lite mer julinlägg i både bild och text här, men tills i morgon kommer här 6 stycken stövlar i  hög modell att skynda fynda online just nu! En grym sko att addera till garderoben och mer användbar än vad man kanske kan tro. Värmande i vinter och snygg till barbent i vår. Kom fram till min moster och kusiner i Växjö för några timmar sen för att fortsätta julfirandet här. Paketleken is on! Hoppas att ni har en fortsatt bra julhelg och att ni tar hand om varandra lite extra! So long

______________________________________

Translation: Hey favorites! I promise to give you some more updates about Christmas, but until tomorrow – here’s 6 perfect high boots online right now! A great shoe to invest in this season and more useful than you may think. Now me and my family just arrived to Växjö at my aunt and cousin’s place for some mor Christmas celebrations. Hope you all have a good one and that you take care of each other a little extra! So long

(inlägget innehåller affiliatelänkar)

13 Responses to “IT SHOE”

  1. Ida on

    Hey! I just got these thigh high boots and love them, but i’m having problems how to wear them not looking trashy. Could you maybe make a post giving some tips?

    Thanks already, love your blog!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)