MENU
 
27
/December
13:45

MY CHRISTMAS

Photos
LisaOlsson_xmas2

From yesterday’s morning walk / Christmas giftsLisaOlsson_xmas1My grandmotherLisaOlsson_xmas4LisaOlsson_xmas8Morning at moiLisaOlsson_xmas3My beautiful sisterLisaOlsson_xmas5

Lite bilder från mitt julfirande! En sväng till Blekinge hos farmor på julafton först och sen Växjö till min moster och kusiner. Blev såklart en dos av vanlig julmat också även om det inte fastnade på bild, men eftersom att IBS och mycket fet mat inte går ihop utan att få magkramper och illamående tyvärr, så kändes den där tropiska plankan desto mer lockande för mig. Annars har vi bara slappat, gått promenader, druckit glögg på stranden vid vår sommarstuga, spelat spel och ätit ännu mer mat. Hoppas att ni har haft en bra jul? Nu är jag tillbaka på hemmaplan igen och tänkte kolla in rean någon timme innan det blir fest ikväll! Har en känsla av att jag kommer gör mest fynd online dock. So long

__________________________________

Translation: Some photos from my Christmas! Went both to my grandmother and then to my aunt and cousins with my family. Of course we also had some traditional Christmas food, but since IBS and that kind of food doesn’t match without stomach cramps unfortunately, that tropical plank felt more tempting to me. Overall we’ve just been relaxing a lot, going out for walks, drinking mulled wine at the beach at our summer house, playing parlor games and been eating some more. Have you had a good Christmas? Now I’m back home again and planning to go and check out the sale before I’m off for party tonight! So long

21 Responses to “MY CHRISTMAS”

 1. fabienne on

  sounds cozy, love this pics of the snow < 3 Today its snowing like heeeell here in germany as well. suuuuch winterwonderland (ok one day too late but beautiful) :))))
  thank you for sharing your private moments with us. your sister is really beautiful and i loved seeing and hearing a bit of your days. <3

  Reply
 2. Sanna on

  ååå har du oxå IBS, jag med…det är ett helvete när man äter julmat…verkligen en balansgång där med vad och hur mycket man ska äta för att inte bli liggande med smärtor.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)