MENU
 
29
/December
21:22

JUMPSUIT ON

Campaigns,Shopping
LisaOlsson_jumpsuit

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE

Nyår står runt hörnet och jag tänkte skippa klänningen i år och satsa på en byxdress istället! Känns dressat, kul och bekvämt i och med att man slipper dra och hålla på som med många andra festplagg. Ovan hittar ni 8 fina alternativ att festa i nu i vinter! En kostym hade klart inte varit ett helt oväntat val för mig heller, men nu råkade jag hitta en fin byxdress med vitt tema som känns 100%. Till det lär det bli silvrigt på accessoarfronten och en mörk sotning. Nu ska jag packa lite här och sen kasta mig i sängen så tidigt som möjligt! Stockholm is up. Hörs mer då! Puss

_____________________________

Translation: New Year’s eve is around the corner and I’m planning to skip the dress and go for a jumpsuit instead! Feels festive, fun and comfortable at the same time against many other festive garments. Above you find 8 nice alternatives to party in this winter! A suit would’ve clearly not been an expectedly choice for me either, but now I happened to find a nice jumpsuit with white and silver theme that feels 100%. Now I’ll pack my bag and get some sleep as early as possible! Off to Stockholm tomorrow. Love!

(inlägget innehåller affiliatelänkar)

8 Responses to “JUMPSUIT ON”

  1. jonna johansson on

    Hej, jag har precis startat upp min blogg igen och ska värkligen köra nu! Kolla in i morgon för att det kommer att komma bra uppdatering med BRA inlägg!
    Skulle bara vilja ha en liten “kik” nu i början så att någon vet att jag finns:)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)