MENU
 
27
/January
22:43

DOWN BOMBER

Style
LisaOlsson_overknee6LisaOlsson_overknee1 LisaOlsson_overknee2 LisaOlsson_overknee3

My second Zalando look: Bomber jacket, Diesel (HERE). Sweater, Hope (HERE). Shoes, Tiger of Sweden (HERE). Bag, Givenchy (HERE). (adlinks)

Hej hjärtan! Här kommer min look för FW dag II och handplockade och stylade favoriter från Zalando. Och lite mer ordentliga bilder på stövlarna i samma veva! Love them. Så tacksam att Rami tvingade på mig ett par strumpbyxor för att undvika avdomnade ben i kylan idag. Nu har vi i alla fall bockat av dagens visningar och jobbar/hänger på rummet på Diplomat. Hörs mer i morgon! G’night

______________________________

Translation: Hey favorites! Here’s my look for FW day II and my styled favorites from Zalando. And better photos of the over knee boots at the same time! And thankful that Rami forced me to put on tights to avoid numb legs in the cold. Now we’re done with all the shows for today and back working/hanging out at the room at hotel Diplomat. Talk more tomorrow! G’night

31 Responses to “DOWN BOMBER”

 1. Fashionvein on

  fint! tur du hade strumpbyxor för jäklar vad kallt det var på modeveckan idag! Inte minst på cheap monday haha 🙂 själv hade jag leggings under byxorna men frös ihjäl ändå typ haha 🙂

  Reply
 2. Miss T on

  These are the best pics and the best look in your blog ever!! I love when you have this kind of edgy and bohemian outfits! I think these ones suit you best! You are increadibly beautiful and you have the most beautiful smile. I love when you have this kind of looks.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)