MENU
 
29
/January
11:29

BORDEAUX COAT

Style
LisaOlsson_leo5LisaOlsson_leo6LisaOlsson_leo3

My 3rd Zalando outfit: Coat, Ganni (HERE). Pants, Vero Moda (HERE). Sweater, Hope (HERE). Shoes, Bally (HERE). 

Bjussar på min tredje och sista look som jag stylat ihop för Zalando med mina handplockade favoriter! Älskar kombon polo med en mysig ullkappa these (cold) days. Och skinnbyxorna sitter som en smäck. Nu är jag tillbaka i Malmö igen och måste ägna hela dagen åt att sortera mina kläder/flyttpacka allt i min lägenhet innan jag flyttar på söndag – men jag ger er mer uppdatering senare ikväll. Så länge kan jag påminna er om att delta i min tävling HÄR där ni har chansen att vinna den perfekta cashmeretröjan från Davida Cashmere! Avslutas i morgon så GO!!

________________________

Translation: Giving you my third and last look that I’ve styled for Zalando with my handpicked favorites! Love the combo of a polo with a cody wool coat these (cold) days. And the leather pants just got that perfect fit. I’m back in Malmö today but I basically have to devote the day completely to sort my clothes and some more packing before I’m moving this Sunday – but I’ll give you some more update on the blog later tonight. Meanwhile I can remind you to join my contest HERE (worldwide) where you have the chance to win the perfect cashmere sweater from Davida Cashmere! Ending tomorrow so GO!!

28 Responses to “BORDEAUX COAT”

 1. Ylvis on

  Hej! Har följt dig av och till i flera år. Älskar din stil! Har precis flyttat till malmö älskar staden nu när du ska flytta kan du inte göra en lite guide på dina favorit ställen i Malmö? Allt från shopping, till uteställen, mat med mera. Mvh Ylvis

  Reply
  • Lisa Olsson on

   Hej & tack!! Vad roligt att du har flyttat hit och framför allt att du trivs bra. Jättebra idé! Jag är väldigt stressad för tillfället pga flytten i helgen och att jag reser bort i två omgångar dagen efter jag flyttat, men jag ska utan tvekan fixa detta så fort jag bara kan (: Kramar!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)