MENU
 
24
/February
10:02

KICK START BREAKFAST

Campaigns

LisaOlsson_skanemejerier

Frukost har nog alltid varit mitt favoritmål på dagen och jag önskar att varje morgon hade plats för lite extra tid åt att just göra i ordning en mer ordentlig sådan. Idag tog jag i alla fall chansen (extra härligt att kicka igång en ny vecka med detta), och något som faktiskt är väldigt snabbt och lätt fixat är en skål med kefir med varierad topping utefter vad man känner för. Idag körde jag på en näve granola med hasselnötter och dadlar, lite osaltade cashewnötter, blåbär och banan. Lindahls Kefir med naturell smak är inte bara något jag gärna kör som frukost, utan även som ett mellanmål efter träning som återhämtning för kroppen tack vare den högre proteinhalten.

xx

_______________________________

Translation: Breakfast has always been my favorite meal during the day and I wish every morning had that little extra time and space to make a proper one. This morning I took the chance (extra nice to start a new week with this), and something that’s actually very fast and easy to make is a bowl with kefir with varied toppings depending on what you feel for. Today I went for a handful of granola with hazelnuts and dates, some unsalted cashews, blueberries and banana. Lindahls Kefir is not only something I like to eat for breakfast, but also as a snack after my workout as recovery for my body thanks to the high protein content.

21 Responses to “KICK START BREAKFAST”

Leave a Reply

  • (will not be published)