MENU
 
26
/February
21:22

BTS CAMPAIGN SHOOT

Travels

60_MG_1203 - Photo by Fabian Wester59_MG_1202 - Photo by Fabian WesterFörberedelser vid call time 05.00 / Preparations at 5 o’clock in the morning118_MG_1216 - Photo by Fabian Wester76_MG_0646 - Photo by Fabian WesterTeamet från Sverige in action! / The Swedish team in action!81_MG_0682 - Photo by Fabian WesterKlänningen jag bär kom ut idag! Ni hittar den här och i vitt här (studentklänning någon?!) / The dress I’m wearing came out today! Get it here and in white here
119_MG_1977 - Photo by Fabian Wester104_MG_0947 - Photo by Fabian Wester70_MG_0541 - Photo by Fabian Wester

SÅ spänd på att snart äntligen få släppa allt material från Sydafrika med Nelly.com!! Dels resultatet av själva kampanjbilderna, men framför allt från alla galna grejer vi höll på med där borta…2 mars drar det igång! Så länge kommer här ett gäng behind the scenes från plåtningen. Nu ska jag kasta i mig mat och sen packa lite här hemma. Åker till Malmö över helgen! Talk soon ♡

____________________________

Translation: SO excited to soon release all material from Cape Town with Nelly.com!! Both the result of the campaign shoot but also from all the crazy stuff we did over there…starting on the 2nd of March! Until then, here are some behind the scenes from the shoot. Now I’ll get myself some food and then pack my bag. I’m going to Malmö over the weekend! Talk soon ♡

14 Responses to “BTS CAMPAIGN SHOOT”

Leave a Reply

  • (will not be published)