MENU
 
27
/February
11:56

SAND TONES

Style
LisaOlsson_trench1LisaOlsson_trench2LisaOlsson_trench4 LisaOlsson_trench3

Jeans & sweater, H&M. Shoes, Senso. White shirt, Nelly (here!). Trenchcoat & bag, Gina Tricot.

Denim & lite earthy färgtoner häromdagen! Har hetsjobbat hemma i lägenheten hela morgonen med frukostmackan i ena mungipan och tandborsten i den andra skulle man kunna säga, och nu sitter jag på Arlanda och väntar på mitt flyg till Malmö. Har ju varit i Sydafrika och London efter flytten och inte varit och hälsat på där sen dess, så det ska bli väldigt mysigt att bara hänga och krama om alla. Talk soon & FRIYAY så länge!

____________________________

Translation: Denim & some earthy tones the other day! I’ve been working as fast as possible this morning with my breakfast in one corner of the mouth and the toothbrush in the other basically. Now I’m at the airport waiting for my flight to Malmö. Since I’ve been in Cape Town and the London after I moved to Stockholm I haven’t been there visiting, so I really look forward to just hanging out and hugging everybody again for a few days. Talk soon & FRIYAY until then!

42 Responses to “SAND TONES”

 1. Bella on

  Hej Lisa.
  Tack för en jätte fin blogg. Får en massa tips och inspiration när jag tittar in. Har idag lånat en av dina bilder som jag storgilla samt länkat till din blogg… hoppas ok. Ha det gott och trevlig helg till dej. Bella

  Reply
 2. Evelina on

  Tack återigen för inspiration! Perfektion. Kläderna är magiska men så även nagellacket! Letat efter en mörkare nyans av brunt länge likt denna – märke och namn på det? 🙂
  Tack! Evelina

  Reply
 3. Mélissa on

  Lisa, you’re so gorgeous. I follow you since your first post and I love everything about you and your style 😀

  Reply
  • Lisa Olsson on

   Tack!! Möjligt att tröjan finns kvar, jeansen är nog tyvärr slut däremot. Har för mig att modellen heter “highwaisted boyfriend jeans” eller något i den stilen, jag bär dem lägre i midjan dock. Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)