MENU
 
29
/March
17:20

TRESemmé x LISA OLSSON HAIR TUTORIAL

Beauty

I samarbete med TRESemmé var jag förbi Marres salong häromveckan och fick en retro Hollywood-inspirerad look. Denna styling är nog min absoluta favorit och jag önskar att jag kunde gå runt så här jämt! Frisyren är en ren komplimangmagnet, grym till fest och events där ni fått se mig i något liknande förut. För att dela med mig hittar ni en steg-för-steg beskrivning i videoklippet ovan – play it! Nu: födelsedagsmiddag för bästa Julian.

________________________________

Translation: In collaboration with TRESemmé I went by Marre’s salon and got a retro Hollywood inspired look created. This styling is probably my personal all time favorite and I wish I could walk around like this all the time basically. Great for party or events where you’ve seen me in a similar look before. To share it with you you find a step by step description in the video above – play it! Now: birthday dinner for the best Julian.

LisaOlsson-tresemme

26 Responses to “TRESemmé x LISA OLSSON HAIR TUTORIAL”

 1. sofia on

  Hej fina Lisa!
  Sett lite bilder från ramis brunch, kan du inte visa outfiten du hade då?
  ALLT var så fint, vill köpa alla plagg! Snälla lägg upp var jag kan hitta dem:D

  Reply
 2. emelie on

  WOW! Hur snygg blev du inte? Det blir att boka tid hos Marre och be om en “Lisa speciale”. Såg att Angelica också har gjort en video. Jättekul när ni gör sådant här för oss:-)! Stor kram!

  Reply
 3. Marianne on

  Wow, vad snyggt! Och tack för steg för steg upplägget. Ska absolut prövas;-) Stor kram och tack för en fantastisk blogg!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)