MENU
 
30
/March
22:05

MEXICAN NIGHT

General
Julianh_yuc3janni-deler-yucDSC_3597-980x655a5a6Julianh_yuc7janni-deler-yuc-stockholmDSC_36421-980x655janni-deler-yuc-stockholmDSC_36351-980x643

Photos by Julian, Janni & Andreas

Hej favoriter! Jag har allvarlig talat knappt lämnat soffan idag, men har fått undan en hel del jobb härifrån istället. I morgon är jag igång som vanligt igen! Hur som helst – igår fyllde Julian år och det firade vi med middag på Yuc. Mexikansk mat och tema och jäklar vad gott det var!! Bästa på länge, så dit drar jag snart igen. Jag mådde som sagt rätt dåligt under kvällen men väldigt mysigt ändå som vanligt. Och kan även passa på att tillägga hur glad och tacksam jag är över att ha fått lära känna Julian – för ett år sen kände vi knappt varandra och nu tillhör han en av mina närmsta vänner. Grattis blonda babe!

_____________________________

Translation: Hey favorites! I’ve honestly spent almost all day in the sofa, but I’ve got a lot of work done from here instead. Tomorrow I’m back to normal again! Anyway – yesterday it was Julian‘s birthday and we met up to celebrate with dinner at Yuc. Mexican food and theme and damn it was good!! Best I’ve eaten in a long while so have to go back there soon. As I mentioned I felt sick yesterday but it was so cozy anyway, as usual. And I also want to take the opportunity and say how happy and thankful I am that I’ve got the chance to get to know Julian – a year ago we almost didn’t even know each other, and today he’s one of my closest friends. Happy Bday blonde babe!

5 Responses to “MEXICAN NIGHT”

Leave a Reply

  • (will not be published)