MENU
 
31
/March
12:01

PRE SALE

Shopping
LisaOlsson-MidSaleNelly

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE

Guess what? Idag har jag fått chansen att ge er mina läsare förtur till en personlig sneak peek av Nelly’s mid season rea – innan den går live för alla imorgon, 1/4. Jag har handplockat mina reafavoriter och samlat i en egen “Lisa-shop” som ni kommer till HÄR. Passa på idag medan storlekarna fortfarande finns kvar! Happy shopping ♡

_________________________________

Translation: Guess what? Today I have the chance to give my followers pre-access to a sneak peek of Nelly’s big mid season sale before it goes live for everyone tomorrow, April 1. I’ve handpicked out my sale favorites and collected them in my own “Lisa shop” for you that you find HERE. Take the chance today while the sizes are still available!! Happy shopping ♡

8 Responses to “PRE SALE”

 1. Sofia on

  Inte ett ända plagg på din lista hade 70 % bara så du vet.
  Så nelly kan lika väl skriva upp till 99% rabatt för det är lika sant.
  Men 50 % är det inget fel på men skriv gärna det isåfall 🙂

  Reply
  • Lisa Olsson on

   Prissättnnigen var inte synlig för mig när jag gjorde mitt urval utan först nu efter det släpptes, så har inte noterat detta. Men ändrar formuleringen i inlägget då 🙂 Kram

   Reply
  • Lisa Olsson on

   Rean öppnas för alla imorgon så idag är enda chansen att shoppa före alla andra, ingen kod utan via länken till min shop här i inlägget 🙂 Kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)