MENU
 
27
/April
11:08

FLUFFY BAG

Style
LisaOlsson-fluffy-bag1 LisaOlsson-fluffy-bag3 LisaOlsson-fluffy-bag2 LisaOlsson-fluffy-bag6 LisaOlsson-fluffy-bag4

Adlinks: Dress, Gina Tricot. Shoes, here! Bag, ASOS (another color here!).

Hundtricket, anyone? Detta måste nog vara bland mina favoriter av mina outfitbilder någonsin tack vare rekvisitan, haha. De passerade medan vi stod och fotade och jag såg min chans att fråga ägaren om det gick bra att jag lånade hans hundar för ett par bilder. Måndag, ny vecka och full fokus på planering av de kommande veckorna. Kommer inte få ihop det varken i huvudet eller stressmässigt annars…talk soon!

________________________________

Translation: Ok, this must be one of my favorites among all my outfit photos thanks to the props, haha. They passed by while we were shooting and I saw my chance to ask the owner if he was fine with me borrowing his dogs for some photos. Monday, new week and full focus on planning of the upcoming weeks. Won’t be able to get it together otherwise…talk soon!

30 Responses to “FLUFFY BAG”

 1. Sandra Stjerneus on

  Måste hålla med ang. bilderna. Sååå fina! Perfekt med hundarna till och schysst att du fick låna dem till ett par bilder.
  Undrar ang väskan/clutchen. Har velat ha en sådan alldeles för länge nu men vill ha i ungefär den färgen din är i. Inte en så pass knallrosa som den river Island har inne. Men kan verkligen inte hitta din/en i liknande färg som din, vore jätteschysst om du ville skicka länk eller vet en annan liknande? 🙂

  kram!

  Reply
 2. Dixi Wonderland on

  Snälla Lisa kan ingen av er i Im Next prata med de ansvariga för annonserna? Nu när jag skriver är det en stor annons som täcker hela kommentssrutan. Jag ser inte ett skit av de jag skriver och jag har mailat ImNext men inget händer.

  Reply
  • Lisa Olsson on

   Hej! Jag gick precis in och snackade med killarna här på kontoret, de ska se över problemet direkt så hoppas jag att det ordnar till sig asap! Störigt!! Kramar

   Reply
   • Dixi Wonderland on

    Hej igen! Jaa det får vi hoppas för detta felet är antagligen för oss alla som läser ImNext bloggar via bloglovin 🙁 Har sett ut så här i 2 veckor nu. För övrigt så älskar jag dessa bilderna. Modigt av dig att våga fråga om du fick låna hundarna haha, hade inte jag vågat ;D

    Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)