MENU
 
29
/April
21:03

WANG ➌➌

Style
LisaOlsson-Wang-3 LisaOlsson-Wang-2 LisaOlsson-Wang-4 LisaOlsson-Wang-1

(Adlink) Jeans & bag, Gina Tricot. T-shirt, borrowed from my brother from another mother Rami. Shoes, here!

Men hörni på riktigt, jag blir knäsvag av vårljuset i New York. Trodde aldrig att jag skulle införskaffa ett par vita jeans, men plötsligt står man där i ett par ändå. Men det är ju det som är kul med kläder med mode, att prova på nya grejer och experimentera. Sen gör ju utsvängda ben något med mig inombords som ni vet vid det här laget…so long!

____________________________

Translation: Seriously, I’m so weak for the spring light in New York. Actually never thought that I’d wear white jeans, but suddenly here I am – wearing it. But that’s what I like about fashion, trying out new stuff and just experiment. And as you know flare pants does something with me inside, haha…so long!

25 Responses to “WANG ➌➌”

 1. lovisa on

  Hej, hej! Vill du läsa en väl uppdaterad blogg med kategorin mode/livstil ska du kika in min blogg på nouw.com. Resor, tips, trender och kvalité är bara lite det jag skriver om. Jag är en fartfylld tjej på femton år som aldrig kan sitta still. Kram på er!

  http://nouw.com/LovisaBriggert

  (ber om ursäkt ifall du inte gillar denna typ av kommentaren)

  Reply
 2. Agnes on

  Snygg outfit! Längtar också till New York när jag ser bilderna. Så kul att du har utsvängda byxxor nu, för jag kommer ihåg när jag läste din blogg för många år sedan och du skrev som svar på frågan “vad skulle du aldrig ha på dig?”:
  “Hmm, utsvängda byxor kanske”.. Tiden förändrar!

  Reply
 3. Jessica on

  Så sjukt snyggt som alltid. Älskar hur du kombinera olika stilar och färger. Jag blir alltid super inspererad när jag besöker din blogg.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)