MENU
 
28
/May
10:01

WIDE WHITE

Style

Lisa-Olsson-Gina-Exclusive-Collection-6 Lisa-Olsson-Gina-Exclusive-Collection-5 Lisa-Olsson-Gina-Exclusive-Collection-2 Lisa-Olsson-Gina-Exclusive-Collection Lisa-Olsson-Gina-Exclusive-Collection-6-2White set, Gina Tricot 

Ja, ni vet ju redan hur knäsvag jag är för set, och speciellt när de råkar vara vita, V-ringat och blankt också. Kom igen liksom! Idag släpper Gina Tricot sin Exclusive Collection (kolla in hela kollektionen HÄR!) som består av ett fåtal välarbetade plagg i lyxiga material. Kollektionen släpps endast online och i ett fåtal butiker i totalt fem länder – och jag känner på mig att mina personliga favoriter här på bilderna blir perfekta i sommar…puss!

______________________________

Translation: Yep, you already know how weak I am for sets, and especially when they happen to be white too. I mean, come on! Today Gina Tricot launches their Exclusive Collection (check out the full collection HERE!) that includes a few, well-made pieces in luxurious materials. The collection is only released online and in a few handpicked stores in five countries in total – and my personal favorite here on the photos will definitely be perfect for this summer…

21 Responses to “WIDE WHITE”

  1. sofia on

    Ja asså setet ser verkligen riktigt skönt och härligt ut, men LJUSET i de här bilderna?!? Löjligt fint. Magiskt.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)