MENU
 
29
/May
19:06

S FOR SNAPSHOTS

Photos
Lisa-Olsson-Snapshots-2 Lisa-Olsson-Snapshots-5 Lisa-Olsson-Snapshots Lisa-Olsson-Snapshots-8 Lisa-Olsson-Snapshots-3 Lisa-Olsson-Snapshots-7 Lisa-Olsson-Snapshots-6 Lisa-Olsson-Snapshots-4

Förstår knappt ens hur det är möjligt att man hittar nya, opublicerade bilder varenda gång jag går igenom arkivet. Men jag antar att det bara är ett tecken på att ha varit fotoskadad som bloggare i väldigt (!) många år nu, haha. Samlade ihop till ett snapshots-inlägg här till er i alla fall! Idag har jag varit igång hela dagen med plåtande, möte, showroom-besök bl.a. – kom precis innanför dörren och har inga planer på att röra mig från soffan ikväll. Så skönt. So long!

____________________________

Translation: Don’t get how it’s even possible to always find new, unpublished photos every time I go through the archive. But I guess it has to do with that I’ve been crazy with the camera as a blogger for many (!) years now, haha. And you seem to like the snapshots posts so I put one together for you here! Today I’ve been running around all day long for some shooting, meetings, showroom visit etc – just got back home and tonight I’m planning to not leave the sofa. 

13 Responses to “S FOR SNAPSHOTS”

Leave a Reply

  • (will not be published)