MENU
 
30
/May
13:03

SNAKE / STRIPES

Style
Lisa-Olsson-Snake-Stripes- Lisa-Olsson-Snake-Stripes-2 Lisa-Olsson-Snake-Stripes Lisa-Olsson-Snake-Stripes--2 Lisa-Olsson-Snake-Stripes-3

Jeans, Topshop. Shirt & scarf, Zara. Shoes, Nilson Shoes. Jewelry, Jane Kønig.

En avslappnad fredagsoutfit som jag softade runt i igår! Sov som en bebis inatt och har bara tagit det lugnt under morgonen med kaffe x5 och bildredigering. Har en del jobbgrejer som jag måste få klart och skicka iväg, men annars ser den här lördagen rätt lugn ut. Ikväll sen ska jag iväg på en förfest som Angelica & Sabri håller i! So long

____________________________

Translation: A casual Friday outfit that I wore yesterday! Slept lika a baby tonight and have had a calm morning with coffee x5 and some photo editing. I’ve got some work stuff that I have to get done and sent away, but otherwise this Saturday looks pretty chill. Tonight I’m off for a party that Angelica & Sabri are holding! So long

19 Responses to “SNAKE / STRIPES”

 1. Maggie on

  Hej Lisa! Så snyggt! Jag är i färd med att beställa Love Tags och tycker att dina är i perfekta längder så får man fråga vad det är för längd du valt på dina? Både de korta enkla och det långa dubbla är jag intresserad av 🙂
  Ha en bra dag!

  Reply
  • Lisa Olsson on

   Hej Maggie! Tack så mycket! Jag har 42 cm i halsbandet med den större love taggen, men nu blev jag osäker på om jag har 60 eller 80 i den längre kedjan…ska försöka kolla upp asap! Kram 🙂

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)