MENU
 
13
/June
16:44

SUEDE SKIRT ✔

Style
Lisa-Olsson-Paris-Suede-Skirt-8Lisa-Olsson-Paris-Suede-Skirt-7 Lisa-Olsson-Paris-Suede-Skirt-6 Lisa-Olsson-Paris-Suede-Skirt Lisa-Olsson-Paris-Suede-Skirt-5

Adlinks: Skirt, HERE. Shoes, HERE. Bag, Givenchy. Jacket, LXLS.

Jag? I kjol? Händer vääldigt sällan kan jag säga, men i Paris fick jag tydligen feeling och körde kjol två dagar i rad. Älskar denna i mocka! Perfekt i sommar till både klackar och sneakers. Idag sov jag ut ordentligt efter (sjukt kul!) filmjobb igår under Summerburst från morgon till natt – köpte med mig en smoothie och acaibowl direkt när jag vaknat och promenerade bort till kontoret för jobb härifrån idag. Min dator är ju som sagt sönder så jag har kopplat in den till en separat skärm här som lösning så länge…hörs lite senare, puss!

________________________________

Translation: Me? In a skirt? It happens veery rarely nowadays, but in Paris I obviously got feeling and wore skirts two days in a row. Love this one in suede! Perfect for summer with both heels and sneakers. Got myself some long sleep this morning after some (fun!!) film work yesterday at Summerburst from morning til’ late night – bought myself a smoothie and acai bowl and walked to the office to do some work from here today. As I mentioned before my computer is broke down so I’ve plugged it in to a separate screen here as a workaround for now. Talk more later, love!

29 Responses to “SUEDE SKIRT ✔”

  1. Maggie on

    Hej Lisa! Så himla fint! Och jag älskar dina halsband, är det Jane Koenig? Isåfall, vilka längder på kedjorna samt storlekar på tags´en har du?
    Ha en fin dag!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)