MENU
 
28
/June
22:46

CONTRASTS

Style
Lisa-Olsson-Paris-Leather-4 Lisa-Olsson-Paris-Leather Lisa-Olsson-Paris-Leather-3 Lisa-Olsson-Paris-Leather-2 Lisa-Olsson-Paris-Leather-6

Adlinks: Jacket, LXLS. Top, Nelly (HERE!). Skirt, Make Way (HERE!). Shoes, Senso.

Black & white. Måste erkänna att jag är helt sluut i huvudet efter den här helgen av flängande, sitter och sneglar på sängen i detta nu och vill kasta mig dit helst nu. Håller på med lite jobbförberedelser nu innan dess inför nästa vecka då jag ska ringa in Stockholm, Malmö och Borås på tre dar – enbart för roliga grejer och uppdrag så jag är peppad! Och nu fick jag precis veta att jag imorgon får träffa någon jag tycker om lite extra igen.. (: So long!

____________________________

Translation: Black & White. I’m soo tired after this weekend of moving, want to lay down in the bed for sleep at this moment. Sitting with some work preparations for this upcoming week that I’ll spend in Stockholm, Malmö and Borås in three days – only for fun stuff and assignments so I’m excited! And just now I got told that tomorrow I’ll get to meet someone I like a little extra again… (: So long!

31 Responses to “CONTRASTS”

  1. ISA on

    alltid så himla fin med de där små detaljerna som gör DET! 🙂 fint att livet rullar på så bra med! ta hand om dig bara! kram<3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)