MENU
 
29
/June
17:34

EVERYDAY DRESS

Shopping
Lisa-Olsson-NLY-Dress

Adlinks: Black, HERE. Nude pink, HERE. Grey, HERE.

Måste bara slå ett slag för den här klänningen (på rea!) som jag klickade hem för ett par veckor sen. Perfekta vardagsklänningen när man vill slänga på sig något bekvämt men som känns lagom uppklätt på samma gång. Alltid extra trevligt när klädesplagg är lika sköna som en pyjamas dessutom. Än så länge har jag den i svart, men den grå lär bli min innan dagens slut…

________________________________

Translation: Just have to make a shoutout for this dress (on sale!) that I ordered a few weeks ago. The perfect everyday dress when you want to put on something comfy yet dressy at the same time. And of course it’s always a nice bonus when a clothing piece feels as soft as a pajamas to wear. At the moment I’m a owner of the black one, but I’ll probably be ordering the grey one before the end of the day…

7 Responses to “EVERYDAY DRESS”

Leave a Reply

  • (will not be published)