MENU
 
30
/June
23:00

SAN SEBASTIÁN

Travels
Lisa-Olsson-St-Sebastian Lisa-Olsson-St-Sebastian-4 Lisa-Olsson-St-Sebastian-3 Lisa-Olsson-St-Sebastian-2Lisa-Olsson-St-Sebastian-5

Vårt besök i San Sebastián förtjänar en egen post, utan tvekan där. Tror redan att jag skrev lite kort om den här kvällen i ren eufori morgonen efter, men vi roadtrippade alltså dit efter surfet en av dagarna i Biarritz och spenderade kvällen där för mat och häng. Vi hamnade till slut på ett local tapasställe med ganska hektisk stämning men magisk mat, som alla åt ståendes eller sittandes längs gränden med händerna – och matfesten fortsatte med färska tomater i salt och olivolja (!!!) i kombo med det på riktigt godaste rödvinet jag smakat. Ja, misstänker att ni kan läsa av min hype. Drömkväll!

_________________________

Translation: Our visit to San Sebastián deserves its own post, no doubt there. Not sure but think that I’ve already told you a little about our stay there, but however we did a roadtrip to San Sebastián after our surfing session to spend the evening there for food and hangout. We ended up at a local tapas place with a pretty hectic atmosphere but magical food that everybody ate standing or sitting with their hands along the alley – and the food party continued with fresh tomatos with salt and olive oil (!!!) and seriously the best red wine I’ve ever tasted. Yes, I guess you all can notice my hype. Dream night!

16 Responses to “SAN SEBASTIÁN”

 1. Lide on

  Hi Lisa!

  How lovely to hear that you liked San Sebastian! It’s actually my city 🙂
  Can’t wait for you guys to come again & have the chance to explore a lil more this area, including Bilbao and other cool spots in town.

  Btw, I follow you since you started, we have grown up together, cause we are from the same age! ahahah
  Definitively love your style & lifestyle, keep enjoying life!

  All the love,

  Lide

  Reply
 2. ISA on

  NÄHÄ! sjukt random att jag senast igår satt och googlade San Sebastian för att jag hört att det ska vara SÅÅ bra och SÅÅ god mat! haha 😉

  Reply
 3. Sandra on

  Tog du någon bra bild på vinet eller kommer ihåg namnet! Jag letar för fullt efter det perfekta rödvinet

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)