MENU
 
6
/July
20:54

PARIS PHOTO DIARY

Photos,Travels
Lisa-Olsson-Paris-Diary-2 Lisa-Olsson-Paris-Diary-5 Lisa-Olsson-Paris-Diary-4 Lisa-Olsson-Paris-Diary-6 Lisa-Olsson-Paris-Diary-3 Lisa-Olsson-Paris-Diary

Man kan säga att kameran dokumenterade det mesta under våra 24 timmar i Paris – här har ni några av alla snapshots. Enjoy!

____________________________

Translation: Went crazy with the camera for 24h’s in Paris – here are some of the snapshots. Enjoy!

19 Responses to “PARIS PHOTO DIARY”

 1. Petra on

  Skulle du kunna berätta mer om din kamerautrustning? Typ vilka objektiv du använder till dina båda kameror och så (: Som en liten fotoguide. Jag tycker att du har så fina bilder, men jag lyckas aldrig uppnå liknande om jag inte har mitt 50mm f 1,8 objektiv, vilket bara passar på en av mina kameror. Så om du har några tips skulle det vara toppen!

  Reply
 2. ilona on

  Måste säga att din blogg är absolut ett av mina favoriter!! Så fin och du är så himla vackert 🙂 (jag kommer från Finland så förlot om min svenska är inte perfect :DDD)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)