MENU
 
28
/July
23:11

CAMP VIBES

Photos
Lisa-Olsson-Camp-Life

 

I’m back hörni! Efter kanske världens bästa vecka dessutom. Jag drog som sagt till Gotland för drygt en veckas semester tillsammans med Tim, och det kändes ärligt talat som en ren DRÖM. Vi har badat, festat och dansat, varit kreativa tillsammans, gjort flera dagsutflykter med både bil och båt, klättrat, campat osv osv. Fick verkligen tid och chans att koppla av totalt och bara vara, ni vet till den nivån när en powernap på två timmar per dag hinner bli en obligatorisk vana. Bjussar på den här bilden ovan som får sammanfatta och tala för sig här tills jag hunnit sortera resten av bilderna. Och framför allt – shit vad löjligt kär jag är i honom. Det är bara så självklart allting.

___________________________________

Translation: I’m back guys! After maybe the best week ever too. As I mentioned earlier I went to Gotland for vacation during just over a week together with Tim, and it all just felt like a real DREAM to be honest. We’ve been swimming, partying, dancing, been creative together, done several excursions both by boat and car, climbing, camping etc etc. I’ll just let the photo above speak for itself until I’ve had time to sort all the other photos. And above all – damn how crazy I am about Him. Everything just feels so real.

17 Responses to “CAMP VIBES”

  1. Megan on

    So sweet! I swear camping with a significant other can really bring you closer together. Can’t wait to see the pics.

    meganofthemountains.com

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)