MENU
 
16
/August
21:52

ARMY GREEN / BEIGE

Shopping
Lisa-Olsson-Green-Beige

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE

Färgtonerna grönt och beige är nog mina främsta favoriter, och det skulle nog gå att lista ut om man kollar i min garderob. Att kombinera dem tillsammans i en och samma look gör det bara ännu bättre – och här har ni några personliga favoriter att klicka hem online just nu!

___________________________________________

Translation: The color tones green and beige are probably my favorites, and I’m guessing it would be pretty easy to figure out if you look in my wardrobe. And combining them together in the same look just makes it even better – and here are some personal favorites to order online right now!

10 Responses to “ARMY GREEN / BEIGE”

Leave a Reply

  • (will not be published)