MENU
 
28
/August
10:38

POWDER SUEDE PINK

Style
Lisa-Olsson-Powder-Pink-2 Lisa-Olsson-Powder-Pink-4 Lisa-Olsson-Powder-Pink-3 Lisa-Olsson-Powder-Pink Lisa-Olsson-Powder-Pink

 

Adlink: Skirt, ASOS (HERE). Bag, Givenchy. Shoes, Acne. Shirt, Zara.

En annan look från Fashion Week! Som jag undermedvetet råkade matcha exakt med min smoothie, hehe. Älskar modellen på den här kjolen, speciellt i kombo med mockan och färgtonen! Vaknade tidigt klarvaken på grund av jetlag här i Boston imorse och har passat på att få lite jobb gjort innan vi ska dra ner för frulle på hotellet. Vid 8 rullar vi iväg härifrån för en heldag med Reebok – mer om vad vi har för oss får ni veta snart! Glöm inte att följa mig på instagram (@lisaolssonblog) samt snapchat (olssonlisa) under resan för extra updates. Puss så länge!

_______________________________________

Translation: Another look from Fashion Week! That I happened to match completely with my smoothie, hehe. Love the model of this skirt, especially with the suede and color tone! Woke up early this morning due to jetlag here in Boston and took the opportunity to get some work done before we’ll go down and get some breakfast att the hotel. At 8 A.M we’re off for a full day together with Reebok – I’ll let you know more about what we’re up to here soon! Don’t forget to follow me on Instagram (@lisaolssonblog) and snapchat (olssonlisa) during the trip for more daily updates. Love!

30 Responses to “POWDER SUEDE PINK”

Leave a Reply

  • (will not be published)