MENU
 
11
/September
17:29

TERRACOTTA

Campaigns,Style
Lisa-Olsson-Ecco-4 Lisa-Olsson-Ecco-3 Lisa-Olsson-Ecco-2

Jeans, H&M. Trenchcoat, ASOS. Shoes, HERE

Sneakers och bekväma skor överlag går före allt 9/10 gånger i vardagen för mig och detta par kommer passa till det mesta i höst! Sjukt sköna. Idag har varit en fredag av massa ärendefix vilket ju alltid är extra skönt att checka av innan helg, och nu sitter jag och jobbar från kontoret efter att ha tryckt i mig en acai bowl (obsessed). Senare ikväll blir det ut och käka!

Och hörni – jag har vänner som letar lägenhet att hyra i Stockholm lite akut! Världens mysigaste par med fasta jobb båda två – dra gärna iväg ett mail till mig [email protected] om ni har några tips. Puss!

_________________________________________

Translation: Sneakers and comfy shoes overall goes before everything in 9/10 times daytime, and this pair will suit to basically anything this autumn! So comfy. Today it’s been a Friday full of errands which always feels good especially before the weekend, and now I’m working from the office after eating an acai bowl (obsessed) as an afternoon snack. Later tonight I’m off for dinner! Love!

I samarbete med ECCO

32 Responses to “TERRACOTTA”

  1. Frida on

    Hej! Kan du inte avslöja vart den snygga gröna blusen med snörning, som du la upp på instagram igår, kommer ifrån? Vill ha! 😀

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)