MENU
 
28
/September
21:07

WELCOME TO THE JUNGLE

Photos
Lisa-Olsson-jungle-2 Lisa-Olsson-jungle

God kväll favoriter! Hoppas att ni hade en skön helg? I lördags blev det middag och häng hemma i Andreas mysiga lya ett gäng, innan vi drog vidare ut. Blev trots det varken någon lat söndag eller måndag, utan har istället bl.a. sprungit runt på flera lägenhetsvisningar tillsammans med Tim. SÅ taggad på att köpa nytt nu så ni anar inte!! Och att få inkludera inredning i bloggen igen.

Snubblade över dessa bilder från i somras, har även ett gäng kvar från ett annat location att visa er – så håll utkik här under veckan! Nu: mat framför Solsidan som jag börjat se om igen, haha. So long

____________________________________

Translation: Hey favorites! Hope you all had a great weekend? Yesterday we spent the night for dinner and hangout at Andreas’s place, before we went dancing. Today I’ve been running around looking for apartments. SO excited to buy something asap. And to include interior in the blog for real again. Found these photos from this summer, and still got a whole bunch of photos left from another session to show you – so stay tuned for more this week. So long

16 Responses to “WELCOME TO THE JUNGLE”

  1. Siri on

    Kul med ny lägenhet! Men varför sa du aldrig till att när din lägenhet hamnade på hemnet? Du sa att du skulle, sedan väntade jag med spänning, sen hände det aldrig någonting sen missade jag den helt på hemnet. Så tråkigt att du aldrig sa till! Ville så gärna se den på mäklarbilderna! Har du kvar dem så att du kan visa dem i efterhand? Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)