MENU
 
29
/October
16:37

HELLO MARBELLA

Photos,Travels
Lisa-Olsson-casacamo-2 Lisa-Olsson-casacamo-3

 

 

Touchdown Marbella! Kan säga att det var ren tur att jag kom upp imorse haha, varken hjärnan eller kroppen funkar liksom vid kl 04. Kom i alla fall fram till Marbella och huset för några timmar sen och gänget här som filmar för fullt. Nu: datorjobb och sen planera lite plåtande – som ni självklart ska få ta del av här så småningom! Hörs snart hjärtan

______________________________________

Translation: Touchdown Marbella! I can say that it was real luck that I got up this morning haha, neither the brain or body works at 4 o’clock in the morning. I arrived to the house in Marbella a couple of hours ago and the team here who’s filming for Fitnessguru. Now: work by the computer and then plan some shootings – which I’ll of course show you the result from soon! Talk soon

14 Responses to “HELLO MARBELLA”

 1. Johanna on

  Hej, jag måste fråga oxå om detdär är din naturliga hårfärg eller om det är färgat? Om det är färgat – vad heter färgen? Den är såååå fin!! 🙂 🙂 🙂

  Hoppas du får det skönt i Spanien!

  Reply
 2. Cornelia Campbell on

  Hej, älskar dina bilder! Funderar på att köpa en ny kamera, så undrar vilken kamera du använder? Eller om någon har tips på en bra kamera. Har kollat runt på lite olika… Tacksam för svar! 😘

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)