MENU
 
30
/October
15:57

MUST HAVE SET

Shopping
160158-0014_5

Pants, HERE. Top, HERE.

Att jag älskar alla former av matchande sett är nog ingen nyhet, och jag fastnade direkt för detta häromdagen! Skulle säga att det är minst lika snyggt att matcha med sneakers och en lång cardigan eller kappa över såsom med klackar till fest. Jag gillar liksom grejen med att kunna bära plaggen i garderoben på flera olika sätt och sammanhang beroende på till exempel val av skor och styling av hår och smink i övrigt. ca-ching!

_____________________________________

Translation: The fact that I love matching sets is no longer news, and I fell for this right away! I’d say that it would be just as nice to match with sneakers and a long cardigan or coat as with heels to party. I like when you can find several ways and situations to wear pieces in the wardrobe depending on which shoes you choose or styling of hair and makeup. Ca-ching!

4 Responses to “MUST HAVE SET”

Leave a Reply

  • (will not be published)