MENU
 
31
/October
17:40

SHAPES OF SHADOWS

Style
IMG_1113 IMG_1112 IMG_1111 IMG_1110

Adlink: Dress, HERE

Tokgillar den här klänning – både till print, modell och cutoutsen. Underbart när man kan få förlänga sommaren lite, och kommer garanterat att plocka fram den igen nästa säsong! Solen har gömt sig lite idag och alla har varit lite låga på energi efter tidiga morgnar, men perfekt då att få desto mer gjort på mailen. Körde en efterlängtad filmsession med Tim igår som jag känner på mig kan bli fett, så håll utkik här efter det snart också! Ska ni möjligtvis på något Halloweenfirande ikväll? So long, puss!

______________________________________

Translation: Love this dress – both the print, model and cutouts. I’ll definitely wear this a lot next season too. The sun has been hiding a bit today and everyone’s a bit tired, but great time to get some more done with emails etc. Had a film session with Tim yesterday which I think can turn out really cool, so stay tuned for that here soon! Are you in for any Halloween party tonight perhaps? So long, love!

9 Responses to “SHAPES OF SHADOWS”

Leave a Reply

  • (will not be published)