MENU
 
31
/October
22:26

WORKOUT VIDEO

Campaigns,General

Film by Rami Hanna

 

Minns ni när vi åkte till Boston tillsammans med Reebok tidigare i höst? Fokus låg ju på plåtande för själva kampanjen (som det kommer mer bilder ifrån snart) men vi filmades även en hel del på alla olika moment och locations – så här kan ni passa på att kolla in en video för lite träningspepp! Nu ska jag snart kasta mig i sängen här och sova, can’t wait. Hörs mer imorgon bitti! ♡

_______________________________________

Translation: Do you remember when we went to Boston with Reebok earlier this autumn? Except from shootings for the campaign (which I’ll show you more photos from soon), we also did a lot of filming of the different moments and locations – so watch the video for some workout motivation! Now I’ll get myself some sleep, can’t wait. Talk more tomorrow! ♡

4 Responses to “WORKOUT VIDEO”

Leave a Reply

  • (will not be published)