MENU
 
25
/November
19:23

THIGH HIGH

Style
INSPO_LisaOlsson_Kappor8 INSPO_LisaOlsson_Kappor9

Dress, H&M. Boots, Nelly. Coat, Dagmar

Photos by Rami Hanna

Tjoo på er! Jag startade dagen med ett mysigt frukostevent i form av firande av Josefines lansering av hennes fina smyckeskollektion! Ska visa er närmare sen. Resten av dagen har gått åt att rensa och strukturera upp här hemma (äntligen med el, haha!) så nu ikväll blir det jobbrace för att komma ikapp lite. Hittade den här outfiten i en av alla mappar som jag ju helt glömt bort att visa i sin helhet här på bloggen. Den där kappan är magi. So long xx

 _________________________________

Translation: Heey you! I started the day with a cozy breakfast event to celebrate the release of Josefine’s launch of her nice jewelry collection! I’ll give you a closer look later. Then I’ve spent the rest of the day organizing at home (finally with power again, haha!) so tonight I have to turn on work mode to get some stuff done. Found this outfit in one of all folders that I’ve completely forgot to show you full pictures of here on the blog. That coat is magic. So long xx

16 Responses to “THIGH HIGH”

  1. Elin Hansson on

    Hej! Tack för en superbra blogg!! Jag tänkte höra ifall du hade velat sätta ihop ett inlägg med lite tips på kläder att ha å resa i? Vad brukar du ha på dig? 🙂 Ska snart flyga en långflygning och är sugen på att skaffa mig ett nytt mjukis-set tills dess 🙂 kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)