MENU
 
28
/December
21:09

THROWBACK

Campaigns,Photos,Travels
Lisa-Olsson-aussie-lifeLisa-Olsson-aussie-life-6Lisa-Olsson-aussie-lifeLisa-Olsson-aussie-life-2Lisa-Olsson-aussie-life-5Lisa-Olsson-aussie-life-3

Photo 1, 3, 4 & 6 borrowed from Sara

Att man längtar tillbaka och drömmer sig bort till en viss resa man gjort är ju inget ovanligt och det gör vi nog alla, men vår Australien resa sticker verkligen ut. Kommer lätt vilja åka tillbaka dit igen, och gärna då under en längre tid. Därför vill jag passa på att påminna er om att ta chansen att söka om att få Aussie’s Aussome Job där jag sitter i juryn i år! Vinnaren får som sagt jobbet som deras Instagram Manager på plats nere i Australien under 6 månader, ett kreativt drömliv med lön dessutom. Ansöka gör du här och den 7 januari kommer 20 stycken nominerade av oss i juryn att presenteras på sidan samt på @aussiehairofficial på Instagram. Taggad på att gå igenom bidragen, bara en vecka kvar! Nu ska jag städa i ordning lite här hemma och sen kasta mig i soffan och kolla på Bron (HELT fast, har ni sett det?) resten av kvällen. Puss!

_________________________________

Translation: Dreaming back to a special travel is quite common of course, but the Australia trip was definitely something extra. I just have to go back sometime, and hopefully for a longer stay. That’s why I also want to remind you about the Ausie competition for their Assume Job that one of you can win – which means that you become their Instagram Manager located in Australia during 6 months, being creative and getting payed at the same time. Apply for it here and get some more info! Only one week left now, and on the 7th of January 20 nominees by us in the jury will be presented on the website and at @aussiehairofficial on Instagram. Now I’ll do some cleaning here at home before I’m ready for some series all night long. Love!

11 Responses to “THROWBACK”

Leave a Reply

  • (will not be published)